Afspraken op de privépraktijk


Aankomst

Aanmelden kan indien de secretaresse aanwezig is. Neem anders gerust al plaats in de wachtzaal tot de secretaresse komt kijken of tot de dokter uw naam afroept. U brengt best de identiteitskaart mee.

Hoe verloopt een afspraak

Op voorhand weten we normaal of het de eerste keer is dat u door de dokter gezien wordt, of u al eerder bij op consultatie geweest bent. 

Als het de eerste keer is, weten we best voor de raadpleging wat de klachten zijn. Op die manier kunnen de nodige onderzoeken uitgevoerd worden. Na eventuele onderzoeken wordt u gezien door de dokter.

Bent u al een keer bij de dokter geweest, maar is het al lang geleden of komt u nu voor andere klachten, worden indien nodig nog bijkomende onderzoeken uitgevoerd of gepland.

 

De duur van een afspraak is erg variabel en hangt af van de klachten of problematiek. Het kan variëren van 15 minuten tot anderhalf uur.

Opgelet!

Bij afwezigheid of laattijdig annuleren (minder dan 12 uur voor de afspraak) zullen we genoodzaakt zijn om een bedrag aan te rekenen ter vergoeding van verloren tijd.