Er is nog steeds een mondmaskerplicht!


Afspraken op de privépraktijk


Opgelet!

Bij afwezigheid of laattijdig annuleren (minder dan 12 uur voor de afspraak) zullen we genoodzaakt zijn om een bedrag aan te rekenen ter vergoeding van verloren tijd.

Naar de privépraktijk

Adres en ligging:

Sint-Martinusplein 4/B, 3500 Hasselt

De privépraktijk is gelegen op 'Het Hollands veld', dicht bij de Hummeltjes (kinderdagverblijf) en Belfius op de Luikersteenweg. We bevinden ons op een kwartier wandelen van Campus Salvator en op 20 minuten van Campus Virga Jesse.

 

Route:

Met de auto:

Opgelet, geef het juiste adres in.

U rijdt van de grote ring de Luikersteenweg op en neemt de eerste straat links. Daar komt u uit op een T, waar u terug naar links gaat en als volgt de eerste straat rechts inslaat. De praktijk bevindt zich in de 2e appartementsblok aan de linker kant met een bord “residentie Lassus”. 

Er is parkeergelegenheid rond het plein. U bevindt zich hier in een blauwe parkeerzone. Denk er zeker aan om de blauwe schijf te leggen!

 

Met het openbaar vervoer:

De lijnen H16/H61 en H17/H71 stoppen op 50 m van de praktijk, maar er is ook een halte op de Luikersteenweg (5 min wandelafstand) waar meer lijnen stoppen. Voor de beste aansluiting, raadpleeg je best de site van de Lijn (klik hier).

 

Aankomst

Aanmelden kan indien de secretaresse aanwezig is. Neem anders gerust (na ontsmetten van de handen) al plaats in de wachtzaal tot de secretaresse komt kijken of tot de dokter uw naam afroept. U brengt best de identiteitskaart mee.

 

Hoe verloopt een afspraak?

Op voorhand weten we normaal of het de eerste keer is dat u door de dokter gezien wordt, of u al eerder bij op consultatie geweest bent. 

Als het de eerste keer is, weten we best voor de raadpleging wat de klachten zijn. Op die manier kunnen de nodige onderzoeken uitgevoerd worden. Na eventuele onderzoeken wordt u gezien door de dokter.

Bent u al een keer bij de dokter geweest, maar is het al lang geleden of komt u nu voor andere klachten, worden indien nodig nog bijkomende onderzoeken uitgevoerd of gepland.

 

De duur van een afspraak is erg variabel en hangt af van de klachten of problematiek. Het kan variëren van 15 minuten tot anderhalf uur.